Wie ben ik?

Welkom op mijn geheel vernieuwde website.

Mijn naam is Marianne van Dijk, geboren in 1958, getrouwd en moeder van 2 dochters en 1 zoon.

Omdat ik meer inhoud in mijn leven wilde hebben dan “alleen” maar huisvrouw en moeder te zijn, ben ik 9 jaar geleden begonnen met een opleiding shiatsutherapeute in België. Ik had altijd al meer interesse en vertrouwen in de Oosterse geneeswijze dan de Westerse. Toen ik via Shiatsu in aanraking kwam met Guasha en mocht ervaren wat het inhield was ik helemaal om. Dus ben ik 6 jaar geleden de opleding tot Guashatherapeute gaan volgen bij Guasha Opleidingen Santai in Helmond, en heb de afgelopen jaren al vele cliënten mogen helpen bij diverse klachten en ziekten.

Nadat ik de opleidng tot Guashatherapeute had afgerond ben ik ook nog de opleiding tot Guasha Gezichtsbehandelingen gaan doen, ook bij Guasha Opleidingen Santai.

Mocht je na het lezen en bekijken van mijn website vragen hebben dan ben ik je graag tot dienst.

Warme groet Marianne van Dijk

img-20170101-wa0003